מדיניות הפרטיות

מדיניות הפרטיות

עודכן לאחרונה25 ביוני 2024



הודעת פרטיות זו עבורTongdy Sensing Technology Corporation(עושים עסקים כמוטונגדי) ('we','us', או 'שֶׁלָנוּ'), מתאר כיצד ומדוע אנו עשויים לאסוף, לאחסן, להשתמש ו/או לשתף ('תהליך') המידע שלך כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו ('שירותים'), כגון כאשר אתה:
  • בקר באתר שלנו at https://iaqtongdy.com/, או כל אתר אינטרנט שלנו שמקשר להודעת פרטיות זו
  • צור קשר איתנו בדרכים קשורות אחרות, כולל כל מכירות, שיווק או אירוע
שאלות או חששות?קריאת הודעת פרטיות זו תעזור לך להבין את זכויות הפרטיות והבחירות שלך.אם אינך מסכים עם המדיניות והנהלים שלנו, אנא אל תשתמש בשירותים שלנו.אם עדיין יש לך שאלות או חששות, אנא צור איתנו קשר בכתובתailsa.liu@tongdy.com.


תקציר נקודות המפתח

סיכום זה מספק נקודות מפתח מהודעת הפרטיות שלנו, אך תוכל לברר פרטים נוספים על כל אחד מהנושאים הללו על ידי לחיצה על הקישור שלאחר כל נקודת מפתח או על ידי שימוש שלנותוכן הענייניםלמטה כדי למצוא את הקטע שאתה מחפש.

איזה מידע אישי אנו מעבדים?כאשר אתה מבקר, משתמש או מנווט בשירותים שלנו, אנו עשויים לעבד מידע אישי בהתאם לאופן שבו אתה מתקשר איתנו ועם השירותים, הבחירות שאתה עושה, והמוצרים והתכונות שבהם אתה משתמש.למידע נוסף עלמידע אישי שאתה מגלה לנו.

האם אנו מעבדים מידע אישי רגיש? איננו מעבדים מידע אישי רגיש.

האם אנו אוספים מידע כלשהו מצדדים שלישיים? איננו אוספים מידע מצדדים שלישיים.

כיצד אנו מעבדים את המידע שלך?אנו מעבדים את המידע שלך כדי לספק, לשפר ולנהל את השירותים שלנו, לתקשר איתך, למען אבטחה ומניעת הונאה, וכדי לציית לחוק.אנו עשויים גם לעבד את המידע שלך למטרות אחרות בהסכמתך.אנו מעבדים את המידע שלך רק כאשר יש לנו סיבה משפטית חוקית לעשות זאת.למידע נוסף עלכיצד אנו מעבדים את המידע שלך.

באילו מצבים ועם אילוסוגים שלהצדדים האם אנו חולקים מידע אישי?אנו עשויים לחלוק מידע במצבים ספציפיים ועם ספציפייםקטגוריות שלצד שלישי.למידע נוסף עלמתי ועם מי אנו חולקים את המידע האישי שלך.

כיצד אנו שומרים על בטיחות המידע שלך?יש לנואִרְגוּנִיותהליכים ונהלים טכניים להגנה על המידע האישי שלך.עם זאת, לא ניתן להבטיח שידור אלקטרוני דרך האינטרנט או טכנולוגיית אחסון מידע תהיה מאובטחת ב-100%, כך שאיננו יכולים להבטיח או להבטיח שהאקרים, פושעי סייבר או אחריםלא מורשהצדדים שלישיים לא יוכלו להביס את האבטחה שלנו ולאסוף, לגשת, לגנוב או לשנות את המידע שלך בצורה לא נכונה.למידע נוסף עלכיצד אנו שומרים על המידע שלך בטוח.

מהן הזכויות שלך?בהתאם למקום שבו אתה נמצא מבחינה גיאוגרפית, ייתכן שחוק הפרטיות החל אומר שיש לך זכויות מסוימות לגבי המידע האישי שלך.למידע נוסף עלזכויות הפרטיות שלך.

איך אתה מממש את זכויותיך?הדרך הקלה ביותר לממש את זכויותיך היא על ידיהגשת אבקשת גישה של נושא הנתונים, או על ידי יצירת קשר.אנו נשקול ונפעל בהתאם לכל בקשה בהתאם לחוקי הגנת המידע החלים.

רוצה ללמוד עוד על מה שאנחנו עושים עם כל מידע שאנחנו אוספים?עיין בהודעת הפרטיות במלואה.


תוכן העניינים



1. איזה מידע אנחנו אוספים?

מידע אישי שאתה מגלה לנו

בקצרה: אנו אוספים מידע אישי שאתה מספק לנו.

אנו אוספים מידע אישי שאתה מספק לנו מרצון כאשר אתהלהביע עניין בקבלת מידע עלינו או על המוצרים והשירותים שלנו, כאשר אתה משתתף בפעילויות בשירותים, או בדרך אחרת כאשר אתה יוצר איתנו קשר.

מידע אישי שסופק על ידך.המידע האישי שאנו אוספים תלוי בהקשר של האינטראקציות שלך איתנו ועם השירותים, הבחירות שאתה עושה, והמוצרים והתכונות שבהם אתה משתמש.המידע האישי שאנו אוספים עשוי לכלול את הדברים הבאים:
  • שמות
  • כתובות דוא"ל
מידע רגיש. איננו מעבדים מידע רגיש.

כל המידע האישי שאתה מספק לנו חייב להיות נכון, מלא ומדויק, ועליך להודיע ​​לנו על כל שינוי במידע אישי כזה.

מידע נאסף אוטומטית

בקצרה: מידע מסוים - כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט שלך (IP) ו/או מאפייני הדפדפן והמכשיר - נאסף באופן אוטומטי כאשר אתה מבקר בשירותים שלנו.

אנו אוספים באופן אוטומטי מידע מסוים כאשר אתה מבקר, משתמש או מנווט בשירותים.מידע זה אינו חושף את זהותך הספציפית (כמו שמך או פרטי הקשר שלך) אך עשוי לכלול מידע על מכשיר ושימוש, כגון כתובת ה-IP שלך, מאפייני הדפדפן והמכשיר שלך, מערכת הפעלה, העדפות שפה, כתובות אתרים מפנה, שם המכשיר, מדינה, מיקום , מידע על האופן שבו ומתי אתה משתמש בשירותים שלנו ומידע טכני אחר.מידע זה נחוץ בעיקר כדי לשמור על האבטחה והתפעול של השירותים שלנו, ולמטרות הניתוח והדיווח הפנימיים שלנו.

כמו עסקים רבים, גם אנו אוספים מידע באמצעות קובצי Cookie וטכנולוגיות דומות.

המידע שאנו אוספים כולל:
  • נתוני יומן ונתוני שימוש.נתוני יומן ונתוני שימוש הם מידע הקשור לשירות, אבחון, שימוש וביצועים שהשרתים שלנו אוספים באופן אוטומטי כאשר אתה ניגש לשירותים שלנו או משתמש בהם ואשר אנו מתעדים בקובצי יומן.בהתאם לאופן שבו אתה מתקשר איתנו, נתוני יומן אלה עשויים לכלול את כתובת ה-IP שלך, פרטי המכשיר, סוג הדפדפן, והגדרות ומידע על הפעילות שלך בשירותים (כגון חותמות התאריך/שעה המשויכות לשימוש שלך, דפים וקבצים שנצפו, חיפושים ופעולות אחרות שאתה נוקט כגון אילו תכונות אתה משתמש), מידע על אירועי המכשיר (כגון פעילות מערכת, דוחות שגיאות (נקראים לפעמים'מזבלות התרסקות'), והגדרות חומרה).
  • נתוני מכשיר.אנו אוספים נתוני מכשיר כגון מידע על המחשב, הטלפון, הטאבלט או מכשיר אחר שבו אתה משתמש כדי לגשת לשירותים.בהתאם למכשיר שבו נעשה שימוש, נתוני התקן אלה עשויים לכלול מידע כגון כתובת ה-IP שלך (או שרת ה-proxy), מספרי זיהוי של מכשירים ואפליקציות, מיקום, סוג דפדפן, דגם חומרה, ספק שירותי אינטרנט ו/או ספק סלולרי, מערכת הפעלה ו מידע על תצורת המערכת.
  • נתוני מיקום.אנו אוספים נתוני מיקום כגון מידע על מיקום המכשיר שלך, שיכול להיות מדויק או לא מדויק.כמות המידע שאנו אוספים תלויה בסוג ובהגדרות של המכשיר שבו אתה משתמש כדי לגשת לשירותים.לדוגמה, אנו עשויים להשתמש ב-GPS ובטכנולוגיות אחרות כדי לאסוף נתוני מיקום גיאוגרפי שמספרים לנו את מיקומך הנוכחי (בהתבסס על כתובת ה-IP שלך).אתה יכול לבטל את הסכמתך לאפשר לנו לאסוף מידע זה על ידי סירוב גישה למידע או על ידי השבתת הגדרת המיקום שלך במכשיר שלך.עם זאת, אם תבחר לבטל את הסכמתך, ייתכן שלא תוכל להשתמש בהיבטים מסוימים של השירותים.

2. כיצד אנו מעבדים את המידע שלך?

בקצרה:אנו מעבדים את המידע שלך כדי לספק, לשפר ולנהל את השירותים שלנו, לתקשר איתך, למען אבטחה ומניעת הונאה, וכדי לציית לחוק.אנו עשויים גם לעבד את המידע שלך למטרות אחרות בהסכמתך.

אנו מעבדים את המידע האישי שלך ממגוון סיבות, בהתאם לאופן שבו אתה מתקשר עם השירותים שלנו, כולל:
  • להגיב לפניות משתמשים/להציע תמיכה למשתמשים.אנו עשויים לעבד את המידע שלך כדי להגיב לפניות שלך ולפתור כל בעיה פוטנציאלית שתהיה לך עם השירות המבוקש.

  • להציל או להגן על האינטרס החיוני של אדם.אנו עשויים לעבד את המידע שלך בעת הצורך כדי לשמור או להגן על האינטרס החיוני של אדם, כגון כדי למנוע נזק.

3. על איזה יסודות משפטיים אנו מסתמכים כדי לעבד את המידע שלך?

בקצרה:אנו מעבדים את המידע האישי שלך רק כאשר אנו סבורים שזה הכרחי ויש לנו סיבה משפטית תקפה (כלומרבסיס משפטי) לעשות זאת על פי החוק החל, כמו בהסכמתך, לציית לחוקים, לספק לך שירותים להתקשרות אולְמַלֵאהחובות החוזיות שלנו, כדי להגן על זכויותיך, או ללְמַלֵאהאינטרסים העסקיים הלגיטימיים שלנו.

אם אתה נמצא באיחוד האירופי או בבריטניה, סעיף זה חל עליך.

תקנת הגנת המידע הכללית (GDPR) וה-GDPR של בריטניה דורשות מאיתנו להסביר את הבסיסים המשפטיים התקפים עליהם אנו מסתמכים על מנת לעבד את המידע האישי שלך.ככזה, אנו עשויים להסתמך על הבסיסים המשפטיים הבאים כדי לעבד את המידע האישי שלך:
  • הַסכָּמָה.אנו עשויים לעבד את המידע שלך אם נתת לנו רשות (כלומרהסכמה) להשתמש במידע האישי שלך למטרה מסוימת.אתה יכול לבטל את הסכמתך בכל עת.למידע נוסף עלמשיכת הסכמתך.
  • ביצוע חוזה.אנו עשויים לעבד את המידע האישי שלך כאשר אנו סבורים כי יש צורך בכךלְמַלֵאההתחייבויות החוזיות שלנו כלפיך, לרבות מתן השירותים שלנו או לפי בקשתך לפני התקשרות איתך בחוזה.
  • חובות משפטיות.אנו עשויים לעבד את המידע שלך היכן שאנו מאמינים שהוא הכרחי לעמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו, כגון לשתף פעולה עם גוף אכיפת חוק או סוכנות רגולטורית, לממש או להגן על הזכויות המשפטיות שלנו, או לחשוף את המידע שלך כראיה בהתדיינות משפטית שבה אנו נמצאים מְעוּרָב.
  • תחומי עניין חיוניים.אנו עשויים לעבד את המידע שלך במקום בו אנו מאמינים שזה הכרחי כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך או על האינטרסים החיוניים של צד שלישי, כגון מצבים הכרוכים באיומים פוטנציאליים על ביטחונו של כל אדם.
אם אתה נמצא בקנדה, סעיף זה חל עליך.

אנו עשויים לעבד את המידע שלך אם נתת לנו הרשאה ספציפית (כלומרהסכמה מפורשת) להשתמש במידע האישי שלך למטרה מסוימת, או במצבים שבהם ניתן להסיק את רשותך (כלומרהסכמה משתמעת).אתה יכוללבטל את הסכמתךבכל זמן.

במקרים חריגים מסוימים, אנו עשויים להיות רשאים על פי החוק החל לעבד את המידע שלך ללא הסכמתך, כולל, למשל:
  • אם הגבייה היא בבירור האינטרס של הפרט ולא ניתן לקבל הסכמה בזמן
  • לחקירות וגילוי ומניעת הונאה
  • עבור עסקאות עסקיות בתנאי שמתקיימים תנאים מסוימים
  • אם הוא כלול בהצהרת עד והגבייה נחוצה כדי להעריך, לעבד או ליישב תביעת ביטוח
  • לזיהוי פצועים, חולים או נפטרים ותקשורת עם קרובי משפחה
  • אם יש לנו יסוד סביר להאמין שאדם היה, נמצא או עלול להיות קורבן להתעללות כלכלית
  • אם סביר לצפות שאיסוף ושימוש בהסכמה יפגעו בזמינות או דיוק המידע והאיסוף סביר למטרות הקשורות לחקירת הפרת הסכם או הפרה של חוקי קנדה או מחוז
  • אם הגילוי נדרש כדי לציית להזמנה לדין, צו, צו בית משפט או כללים של בית המשפט הנוגעים להפקת רשומות
  • אם הוא הופק על ידי אדם פרטי במהלך עבודתו, עסקיו או מקצועו והאיסוף תואם את המטרות שלשמן הופק המידע
  • אם האוסף מיועד אך ורק למטרות עיתונאיות, אמנותיות או ספרותיות
  • אם המידע זמין לציבור ומצוין בתקנות

4. מתי ועם מי אנו חולקים את המידע האישי שלך?

בקצרה:אנו עשויים לחלוק מידע במצבים ספציפיים המתוארים בסעיף זה ו/או עם הדברים הבאיםקטגוריות שלצד שלישי.

ספקים, יועצים וספקי שירותים אחרים של צד שלישי.אנו עשויים לשתף את הנתונים שלך עם ספקי צד שלישי, ספקי שירותים, קבלנים או סוכנים ('צד שלישי') המבצעים שירותים עבורנו או בשמנו ודורשים גישה למידע כזה כדי לבצע את העבודה.יש לנו חוזים עם צדדים שלישיים שלנו, שנועדו לסייע בשמירה על המידע האישי שלך.המשמעות היא שהם לא יכולים לעשות שום דבר עם המידע האישי שלך אלא אם כן הנחנו להם לעשות זאת.הם גם לא ישתפו את המידע האישי שלך עם אף אחדאִרגוּןמלבדנו.הם גם מתחייבים ל-PRלזהות את הנתונים שהם מחזיקים בשמנו ולשמור אותם לתקופה שאנו מורים.

הקטגוריות שלצדדים שלישיים שאנו עשויים לחלוק איתם מידע אישי הם כדלקמן:
  • רשתות מודעות

We גַםייתכן שיהיה עליך לשתף את המידע האישי שלך במצבים הבאים:
  • העברות עסקיות.אנו עשויים לשתף או להעביר את המידע שלך בקשר עם, או במהלך משא ומתן על, כל מיזוג, מכירה של נכסי חברה, מימון או רכישה של כל או חלק מהעסק שלנו לחברה אחרת.

5. האם אנו משתמשים בעוגיות ובטכנולוגיות מעקב אחרות?

בקצרה:אנו עשויים להשתמש בעוגיות ובטכנולוגיות מעקב אחרות כדי לאסוף ולאחסן את המידע שלך.

אנו עשויים להשתמש בקובצי Cookie ובטכנולוגיות מעקב דומות (כמו משואות אינטרנט ופיקסלים) כדי לאסוף מידע בעת אינטראקציה עם השירותים שלנו.כמה טכנולוגיות מעקב מקוונות עוזרות לנו לשמור על אבטחת השירותים שלנו, למנוע קריסות, לתקן באגים, לשמור את ההעדפות שלך ולסייע בפונקציות בסיסיות באתר.

כמו כן, אנו מתירים לצדדים שלישיים ולספקי שירותים להשתמש בטכנולוגיות מעקב מקוונות בשירותים שלנו לצורך ניתוח ופרסום, כולל כדי לסייע בניהול והצגת פרסומות, כדי להתאים פרסומות לתחומי העניין שלך, או לשלוח תזכורות לעגלת קניות נטושה (בהתאם להעדפות התקשורת שלך) .הצדדים השלישיים וספקי השירותים משתמשים בטכנולוגיה שלהם כדי לספק פרסום על מוצרים ושירותים המותאמים לתחומי העניין שלך, אשר עשויים להופיע בשירותים שלנו או באתרים אחרים.

במידה וטכנולוגיות מעקב מקוונות אלו נחשבות ל-a'מכירה'/'שיתוף'(הכולל פרסום ממוקד, כהגדרתו על פי החוקים החלים) על פי חוקי מדינת ארה"ב החלים, אתה יכול לבטל את הסכמתך לטכנולוגיות מעקב מקוונות אלה על ידי הגשת בקשה כמתואר להלן בסעיף'האם לתושבי ארצות הברית יש זכויות פרטיות ספציפיות?'

מידע ספציפי על האופן שבו אנו משתמשים בטכנולוגיות כאלה וכיצד אתה יכול לסרב לעוגיות מסוימות מפורט בהודעת העוגיות שלנו.

גוגל ניתוח נתונים

אנו עשויים לשתף את המידע שלך עם Google Analytics כדי לעקוב אחר ולְנַתֵחַהשימוש בשירותים.תכונות הפרסום של Google Analytics שבהן אנו עשויים להשתמש כוללות:שיווק מחדש עם גוגל אנליטיקס.כדי לבטל את הסכמתך למעקב על ידי Google Analytics בכל השירותים, בקרhttps://tools.google.com/dlpage/gaoptout.אתה יכול לבטל את הסכמתך לתכונות הפרסום של Google Analytics דרךהגדרות מודעותוהגדרות מודעות עבור אפליקציות לנייד.אמצעים אחרים לביטול הסכמה כולליםhttp://optout.networkadvertising.org/וhttp://www.networkadvertising.org/mobile-choice.למידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Google, בקר באתרדף הפרטיות והתנאים של Google.

6. כמה זמן אנחנו שומרים את המידע שלך?

בקצרה:אנו שומרים את המידע שלך כל עוד יש צורךלְמַלֵאהמטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו, אלא אם כן נדרש אחרת בחוק.

אנו נשמור את המידע האישי שלך רק כל עוד הוא נחוץ למטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו, אלא אם כן נדרשת או מותרת תקופת שמירה ארוכה יותר על פי חוק (כגון מס, חשבונאות או דרישות משפטיות אחרות).

כאשר אין לנו צורך עסקי לגיטימי מתמשך לעבד את המידע האישי שלך, אנו נמחק אואנונימימידע כזה, או, אם זה לא אפשרי (לדוגמה, בגלל שהמידע האישי שלך נשמר בארכיוני גיבוי), אז נאחסן את המידע האישי שלך בצורה מאובטחת ונבודד אותו מכל עיבוד נוסף עד שתתאפשר מחיקה.

7. כיצד אנו שומרים על בטיחות המידע שלך?

בקצרה:אנו שואפים להגן על המידע האישי שלך באמצעות מערכת שלאִרְגוּנִיואמצעי אבטחה טכניים.

יישמנו טכניים מתאימים וסביריםאִרְגוּנִיאמצעי אבטחה שנועדו להגן על האבטחה של כל מידע אישי שאנו מעבדים.עם זאת, למרות אמצעי ההגנה והמאמצים שלנו לאבטח את המידע שלך, לא ניתן להבטיח שידור אלקטרוני דרך האינטרנט או טכנולוגיית אחסון מידע תהיה מאובטחת ב-100%, כך שאיננו יכולים להבטיח או להבטיח שהאקרים, פושעי סייבר או אחריםלא מורשהצדדים שלישיים לא יוכלו להביס את האבטחה שלנו ולאסוף, לגשת, לגנוב או לשנות את המידע שלך בצורה לא נכונה.למרות שאנו נעשה כמיטב יכולתנו כדי להגן על המידע האישי שלך, העברת מידע אישי אל השירותים שלנו וממנו היא באחריותך בלבד.עליך לגשת לשירותים רק בסביבה מאובטחת.

8. האם אנו אוספים מידע מקטינים?

בקצרה:אנחנו לא אוספים ביודעין נתונים או משווקים אליהםילדים מתחת לגיל 18.

אנחנו לא אוספים ביודעין, מבקשים מידע או משווקים לילדים מתחת לגיל 18, וגם לא מוכרים מידע אישי כזה ביודעין.על ידי שימוש בשירותים, אתה מצהיר שאתה בן 18 לפחות או שאתה הורה או אפוטרופוס של קטין כזה ומסכים לשימוש של תלוי קטין כזה בשירותים.אם נודע לנו שנאסף מידע אישי ממשתמשים מתחת לגיל 18, נשבית את החשבון וננקוט באמצעים סבירים כדי למחוק מיידית נתונים כאלה מהרשומות שלנו.אם נודע לך על נתונים כלשהם שאספנו מילדים מתחת לגיל 18, אנא צור איתנו קשר בכתובתailsa.liu@tongdy.com.

9. מהן זכויות הפרטיות שלך?

בקצרה: תלוי במדינת המגורים שלך בארה"ב או באזורים מסוימים, כגוןהאזור הכלכלי האירופי (EEA), בריטניה (בריטניה), שוויץ וקנדה, יש לך זכויות המאפשרות לך גישה ושליטה רבה יותר למידע האישי שלך. אתה יכול לבדוק, לשנות או לסיים את חשבונך בכל עת, בהתאם למדינה, למחוז או למדינת המגורים שלך.

באזורים מסוימים (כמוה-EEA, בריטניה, שוויץ וקנדה), יש לך זכויות מסוימות על פי חוקי הגנת הנתונים החלים.אלה עשויים לכלול את הזכות (i) לבקש גישה ולקבל עותק של המידע האישי שלך, (ii) לבקש תיקון או מחיקה;(iii) להגביל את העיבוד של המידע האישי שלך;(iv) אם רלוונטי, לניידות נתונים;ו-(v) לא להיות כפוף לקבלת החלטות אוטומטיות.בנסיבות מסוימות, ייתכן שתהיה לך גם הזכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך.תוכל להגיש בקשה כזו על ידי פנייה אלינו באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים בסעיף'כיצד תוכל ליצור איתנו קשר לגבי הודעה זו?'לְהַלָן.

אנו נשקול ונפעל בהתאם לכל בקשה בהתאם לחוקי הגנת המידע החלים.
 
אם אתה נמצא ב-EEA או בבריטניה ואתה סבור שאנו מעבדים את המידע האישי שלך שלא כדין, יש לך גם את הזכות להתלונן בפניךרשות הגנת מידע של המדינה החברותאוֹרשות הגנת מידע בבריטניה.

אם אתה נמצא בשוויץ, אתה יכול ליצור קשר עםהממונה הפדרלי להגנת מידע ומידע.

ביטול הסכמתך:אם אנו מסתמכים על הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך,אשר עשויה להיות הסכמה מפורשת ו/או משתמעת בהתאם לחוק החל,יש לך את הזכות לחזור בה מהסכמתך בכל עת.אתה יכול לבטל את הסכמתך בכל עת על ידי פנייה אלינו באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים בסעיף'כיצד תוכל ליצור איתנו קשר לגבי הודעה זו?'לְהַלָן.

עם זאת, שים לב שהדבר לא ישפיע על חוקיות העיבוד לפני ביטולו וגם לא,כאשר החוק החל מאפשר,האם זה ישפיע על עיבוד המידע האישי שלך שנערך בהסתמכות על עילות עיבוד חוקיות מלבד הסכמה.

קובצי Cookie וטכנולוגיות דומות:רוב דפדפני האינטרנט מוגדרים לקבל עוגיות כברירת מחדל.אם אתה מעדיף, אתה יכול בדרך כלל לבחור להגדיר את הדפדפן שלך להסיר עוגיות ולדחות עוגיות.אם תבחר להסיר קובצי Cookie או לדחות קובצי Cookie, הדבר עלול להשפיע על תכונות או שירותים מסוימים של השירותים שלנו.

אם יש לך שאלות או הערות לגבי זכויות הפרטיות שלך, תוכל לשלוח לנו דוא"ל לכתובתailsa.liu@tongdy.com.

10. בקרות עבור תכונות עשה-אל-מעקב

רוב דפדפני האינטרנט וכמה מערכות הפעלה ניידות ויישומים ניידים כוללים Do-Not-Track ('DNT') תכונה או הגדרה שאתה יכול להפעיל כדי לאותת על העדפת הפרטיות שלך לא לנטר ולאסוף נתונים על פעילויות הגלישה המקוונת שלך.בשלב זה, אין תקן טכנולוגיה אחיד עבורמזההוהטמעת אותות DNT כברסופית.לפיכך, איננו מגיבים כעת לאותות של דפדפן DNT או לכל מנגנון אחר שמעביר אוטומטית את בחירתך לא להיות במעקב מקוון.אם יאומץ תקן למעקב מקוון שעלינו לפעול עליו בעתיד, נודיע לך על נוהג זה בגרסה מתוקנת של הודעת פרטיות זו.

החוק בקליפורניה מחייב אותנו ליידע אותך כיצד אנו מגיבים לאותות DNT של דפדפן אינטרנט.מכיוון שכרגע אין תקן תעשייתי או משפטי עבורמזהה or כִּבּוּדDNT מאותת, אנחנו לא מגיבים להם בשלב זה.

11. האם לתושבי ארצות הברית יש זכויות פרטיות ספציפיות?

בקצרה:אם אתה תושבקליפורניה, קולורדו, קונטיקט, דלאוור, פלורידה, אינדיאנה, איווה, קנטקי, מונטנה, ניו המפשייר, ניו ג'רזי, אורגון, טנסי, טקסס, יוטה או וירג'יניה, ייתכן שתהיה לך הזכות לבקש גישה ולקבל פרטים על המידע האישי שאנו שומרים עליך וכיצד עיבדנו אותו, לתקן אי דיוקים, לקבל עותק של המידע האישי שלך או למחוק אותו.ייתכן גם שתהיה לך הזכות לבטל את הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך.זכויות אלה עשויות להיות מוגבלות בנסיבות מסוימות על ידי החוק החל.מידע נוסף ניתן להלן.

קטגוריות של מידע אישי שאנו אוספים

אספנו את הקטגוריות הבאות של מידע אישי בשנים עשר (12) החודשים האחרונים:

קטגוריהדוגמאותנאסף
א. מזהים
פרטי יצירת קשר, כגון שם אמיתי, כינוי, כתובת דואר, מספר טלפון או נייד ליצירת קשר, מזהה אישי ייחודי, מזהה מקוון, כתובת פרוטוקול אינטרנט, כתובת דואר אלקטרוני ושם חשבון

כן

ב. מידע אישי כהגדרתו בחוק רשומות הלקוחות של קליפורניה
שם, פרטי קשר, השכלה, תעסוקה, היסטוריית תעסוקה ומידע פיננסי

כן

C.מאפייני סיווג מוגנים על פי החוק הממלכתי או הפדרלי
מין, גיל, תאריך לידה, גזע ומוצא אתני, מוצא לאומי, מצב משפחתי ונתונים דמוגרפיים אחרים

כן

D.מידע מסחרי
פרטי עסקאות, היסטוריית רכישות, פרטים פיננסיים ופרטי תשלום

כן

E.מידע ביומטרי
טביעות אצבע וטביעות קול

NO

F.אינטרנט או פעילות דומה אחרת ברשת
היסטוריית גלישה, היסטוריית חיפושים, באינטרנטהתנהגות, נתוני עניין ואינטראקציות עם אתרים, יישומים, מערכות ופרסומות שלנו ואחרים שלנו

כן

G.נתוני מיקום גיאוגרפי
מיקום המכשיר

כן

H.מידע אודיו, אלקטרוני, חושי או דומה
תמונות והקלטות אודיו, וידאו או שיחות שנוצרו בקשר לפעילות העסקית שלנו

NO

I.מידע מקצועי או תעסוקתי
פרטי יצירת קשר עסקיים על מנת לספק לך את השירותים שלנו ברמה עסקית או בתואר עבודה, היסטוריית עבודה וכישורים מקצועיים אם אתה מגיש בקשה לעבודה אצלנו

NO

J.מידע חינוך
רישומי תלמידים ומידע על ספריות

NO

K.מסקנות הנגזרות ממידע אישי שנאסף
מסקנות שנגזרו מכל המידע האישי שנאסף המפורטים לעיל כדי ליצור פרופיל או סיכום לגבי, למשל, העדפות ומאפיינים של אדם.

NO

L.מידע אישי רגיש

NO


אנו עשויים גם לאסוף מידע אישי אחר מחוץ לקטגוריות אלה באמצעות מקרים שבהם אתה מתקשר איתנו באופן אישי, מקוון או בטלפון או בדואר בהקשר של:
  • קבלת עזרה דרך ערוצי תמיכת הלקוחות שלנו;
  • השתתפות בסקרי לקוחות או בתחרויות;ו
  • הקלות באספקת השירותים שלנו ומתן מענה לפניותיך.
אנו נשתמש ונשמור את המידע האישי שנאסף לפי הצורך כדי לספק את השירותים או עבור:
  • קטגוריה א' -6 חודשים
  • קטגוריה ב' -6 חודשים
  • קטגוריהC - 6 חודשים
  • קטגוריהD - 6 חודשים
  • קטגוריהF - 6 חודשים
  • קטגוריהG - 6 חודשים
מקורות מידע אישי

למידע נוסף על מקורות המידע האישי שאנו אוספים בהם'איזה מידע אנחנו אוספים?'

כיצד אנו משתמשים ומשתפים מידע אישי

למד כיצד אנו משתמשים במידע האישי שלך בסעיף,'כיצד אנו מעבדים את המידע שלך?'

אנו אוספים ומשתפים את המידע האישי שלך באמצעות:
  • מיקוד לעוגיות/עוגיות שיווקיות
האם המידע שלך ישותף עם מישהו אחר?

אנו עשויים לחשוף את המידע האישי שלך עם ספקי השירות שלנו בהתאם לחוזה כתוב בינינו לבין כל ספק שירות.למידע נוסף על האופן שבו אנו חושפים מידע אישי בסעיף,'מתי ועם מי אנו חולקים את המידע האישי שלך?'

אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך למטרות העסקיות שלנו, כגון לצורך ביצוע מחקר פנימי לפיתוח טכנולוגי והדגמה.זה לא נחשב'מוכר'של המידע האישי שלך.

לא מכרנו או שיתפנו מידע אישי כלשהו לצדדים שלישיים למטרות עסקיות או מסחריות במהלך שנים עשר (12) החודשים הקודמים.חשפנו את הקטגוריות הבאות של מידע אישי לצדדים שלישיים למטרות עסקיות או מסחריות במהלך שנים עשר (12) החודשים הקודמים:

ניתן למצוא את הקטגוריות של צדדים שלישיים להם חשפנו מידע אישי למטרות עסקיות או מסחריות'מתי ועם מי אנו חולקים את המידע האישי שלך?'

הזכויות שלך

יש לך זכויות על פי חוקי הגנת נתונים מסוימים של מדינת ארה"ב.עם זאת, זכויות אלו אינן מוחלטות, ובמקרים מסוימים, אנו עשויים לדחות את בקשתך כפי שמותר בחוק.זכויות אלו כוללות:
  • הזכות לדעתבין אם אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך או לא
  • זכות גישההנתונים האישיים שלך
  • הזכות לתקןאי דיוקים בנתונים האישיים שלך
  • זכות לבקשמחיקת הנתונים האישיים שלך
  • זכות לקבל עותקשל הנתונים האישיים ששיתפת איתנו בעבר
  • הזכות לאי אפליהלמימוש זכויותיך
  • זכות לבטל את הסכמתךשל עיבוד הנתונים האישיים שלך אם הם משמשים לפרסום ממוקד(או שיתוף כפי שהוגדר במסגרת חוק הפרטיות של קליפורניה), מכירת נתונים אישיים, או יצירת פרופילים לקידום החלטות שמייצרות השפעות משפטיות או משמעותיות באופן דומה ('פרופילים')
בהתאם למדינה שבה אתה גר, ייתכן שיש לך גם את הזכויות הבאות:
  • הזכות לקבל רשימה של הקטגוריות של צדדים שלישיים להם חשפנו נתונים אישיים (כפי שמתיר החוק החל, לרבותשל קליפורניה ודלאוורחוק הפרטיות)
  • הזכות לקבל רשימה של צדדים שלישיים ספציפיים להם חשפנו נתונים אישיים (כפי שמתיר החוק החל, כולל חוק הפרטיות של אורגון)
  • הזכות להגביל את השימוש והחשיפה של נתונים אישיים רגישים (כפי שמתיר החוק החל, כולל חוק הפרטיות של קליפורניה)
  • הזכות לבטל הסכמה לאיסוף של נתונים רגישים ונתונים אישיים שנאספו באמצעות תכונת זיהוי קולי או פנים (כפי שמתיר החוק החל, כולל חוק הפרטיות של פלורידה)
כיצד לממש את זכויותיך

למימוש זכויות אלו, ניתן לפנות אלינועל ידי הגשת אבקשת גישה של נושא הנתונים, על ידי שליחת אימייל אלינו בכתובתailsa.liu@tongdy.com, או ע"י הפניה לפרטי ההתקשרות בתחתית מסמך זה.

אנחנו נהיהכָּבוֹדהעדפות ביטול ההסכמה שלך אם תקבע אתבקרת פרטיות גלובלית(GPC) אות ביטול הסכמה בדפדפן שלך.

על פי חוקי הגנת נתונים מסוימים של מדינת ארה"ב, אתה יכול לייעדמורשהסוכן להגיש בקשה בשמך.אנו עשויים לדחות בקשה מאתמורשהסוכן שאינו מגיש הוכחה לכך שהם היו תקפיםמורשהלפעול בשמך בהתאם לחוקים החלים.

בקש אימות

עם קבלת בקשתך, נצטרך לאמת את זהותך כדי לקבוע שאתה אותו אדם שעליו יש לנו את המידע במערכת שלנו.אנו נשתמש רק במידע האישי שסופק בבקשתך כדי לאמת את זהותך או את סמכותך להגיש את הבקשה.עם זאת, אם לא נוכל לאמת את זהותך מהמידע שכבר נשמר על ידינו, אנו עשויים לבקש ממך לספק מידע נוסף למטרות אימות זהותך ולמטרות אבטחה או מניעת הונאה.

אם תגיש את הבקשה דרך אמורשהסוכן, ייתכן שנצטרך לאסוף מידע נוסף כדי לאמת את זהותך לפני עיבוד בקשתך והסוכן יצטרך לספק ממך אישור בכתב וחתום להגיש בקשה כזו בשמך.

ערעורים

על פי חוקי הגנה על נתונים מסוימים של מדינת ארה"ב, אם נדחה לנקוט פעולה בנוגע לבקשתך, תוכל לערער על החלטתנו על ידי שליחת אימייל לכתובתailsa.liu@tongdy.com.אנו נודיע לך בכתב על כל פעולה שננקטה או לא נעשתה בתגובה לערעור, לרבות הסבר בכתב על הנימוקים להחלטות.אם הערעור שלך נדחה, תוכל להגיש תלונה לתובע הכללי של המדינה.

קליפורניה'האיר את האור'חוֹק

סעיף הקוד האזרחי של קליפורניה 1798.83, הידוע גם בשם'האיר את האור'החוק, מתיר למשתמשים שלנו שהם תושבי קליפורניה לבקש ולקבל מאיתנו, אחת לשנה וללא תשלום, מידע על קטגוריות של מידע אישי (אם בכלל) שגילינו לצדדים שלישיים למטרות שיווק ישיר ואת השמות והכתובות של כל צדדים שלישיים שאיתם שיתפנו מידע אישי בשנה הקלנדרית הקודמת.אם אתה תושב קליפורניה וברצונך להגיש בקשה כזו, אנא שלח את בקשתך בכתב אלינו באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים בסעיף'כיצד תוכל ליצור איתנו קשר לגבי הודעה זו?'

12. האם לאזורים אחרים יש זכויות פרטיות ספציפיות?

בקצרה:ייתכן שיש לך זכויות נוספות בהתאם למדינה שבה אתה מתגורר.

אוֹסטְרַלִיָה ו ניו זילנד

אנו אוספים ומעבדים את המידע האישי שלך תחת ההתחייבויות והתנאים שנקבעו על ידיחוק הפרטיות של אוסטרליה 1988וחוק הפרטיות של ניו זילנד 2020(חוק הפרטיות).

הודעת פרטיות זו עומדת בדרישות ההודעה המוגדרות בשני חוקי הפרטיות, בפרט: איזה מידע אישי אנו אוספים ממך, מאילו מקורות, לאילו מטרות, ומקבלים אחרים של המידע האישי שלך.

אם אינך מעוניין לספק את המידע האישי הדרוש ללְמַלֵאלמטרה החלה שלהם, זה עשוי להשפיע על היכולת שלנו לספק את השירותים שלנו, בפרט:
  • להציע לך את המוצרים או השירותים שאתה רוצה
  • להגיב לבקשות שלך או לעזור להם
בכל עת, יש לך הזכות לבקש גישה או תיקון של המידע האישי שלך.תוכל להגיש בקשה כזו על ידי פנייה אלינו באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים בסעיף'כיצד תוכל לסקור, לעדכן או למחוק את הנתונים שאנו אוספים ממך?'

אם אתה סבור שאנו מעבדים את המידע האישי שלך שלא כדין, יש לך את הזכות להגיש תלונה לגביהפרה של עקרונות הפרטיות האוסטרליים ל-משרד נציב המידע האוסטרלי והפרה של עקרונות הפרטיות של ניו זילנד למשרד נציב הפרטיות של ניו זילנד.

13. האם אנו מבצעים עדכונים להודעה זו?

בקצרה:כן, אנו נעדכן את ההודעה הזו לפי הצורך כדי לשמור על ציות לחוקים הרלוונטיים.

אנו עשויים לעדכן את הודעת הפרטיות הזו מעת לעת.הגרסה המעודכנת תצוין על ידי מעודכן'מתוקן'תאריך בראש הודעת פרטיות זו.אם נבצע שינויים מהותיים בהודעת פרטיות זו, אנו עשויים להודיע ​​לך על ידי פרסום בולט של הודעה על שינויים כאלה או על ידי שליחת הודעה ישירה.אנו ממליצים לך לעיין בהודעת פרטיות זו לעתים קרובות כדי לקבל מידע כיצד אנו מגנים על המידע שלך.

14. כיצד תוכל ליצור איתנו קשר לגבי הודעה זו?

אם יש לך שאלות או הערות לגבי הודעה זו, תוכלצור קשר עם קצין הגנת המידע שלנו (DPO)באימייל בכתובתailsa.liu@tongdy.com, or צור איתנו קשר בדואר בכתובת:

Tongdy Sensing Technology Corporation
קצין הגנת מידע
בניין 8, No.9 Dijin Rd, Haidian Dist.בייג'ינג 100095, סין
בייג'ין 100095
חרסינה

15. כיצד תוכל לסקור, לעדכן או למחוק את הנתונים שאנו אוספים ממך?

מבוסס על החוקים החלים במדינה שלךאו מדינת מגורים בארה"ב, אתה יכוליש להם את הזכות לבקש גישה למידע האישי שאנו אוספים ממך, פרטים על האופן שבו עיבדנו אותו, לתקן אי דיוקים או למחוק את המידע האישי שלך.ייתכן גם שתהיה לך הזכות לבטל את הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך.זכויות אלה עשויות להיות מוגבלות בנסיבות מסוימות על ידי החוק החל.כדי לבקש לעיין, לעדכן או למחוק את המידע האישי שלך, בבקשהלמלא ולהגיש אבקשת גישה של נושא הנתונים.